Aagaman

Reviews

Best indian/nepalese food I've tried in Luxembourg. If asked, dishes can be prepared considerably spicy!! They do not overuse oil, as it happens in many places. The daal, vindaloo and kadhai were just a delight! Even the rice was above average. And last but not least, the service was great, accomodating and adapting to our preferences. Will surely keep coming back!!!

Irene Sauvage

first of all tasty food..we tried veg and it was awesome. The quantity was also very good. The service is also excellent. I would recommend this restaurant to everyone who actually want to have tasty food.

Vishal Gupta

Super frendlech . Iessen vun Allem an ganz gudd. Eng schein culinarech Rees an Indien

Karin Chaussy

Super frëndlech, gudd iessen!!

Kevin Gricius

food was very delicious

हिमाल भण्डारी

Sehr leckeres Mittags Menü und Preisgünstig

Léon Nicolas Millim

KINGFISHER 66ML

7.20

CHICKEN CHILLI (Medium Hot)
  • Blancs de poulet préparé avec des oignons frais du piment du poivron et des tomates fraîches.
  • Chicken breast prepared with fresh onions chilli pepper and fresh tomatoes.

17.65

LAMB CHILLI (Medium Hot)
  • Morceaux d'agneau préparés avec des oignons frais du piment du poivron et des tomates fraîches
  • Pieces of lamb prepared with fresh onions pepper and fresh tomatoes.

18.85

PRAWN CHILLI (Medium Hot)
  • Gambas préparés avec de l'oignon frais piment poivron et tomate fraîche.
  • King prawn prepared with fresh onion chilli capsicum and fresh tomato.

19.50

LAMB SEKUWA (Medium Hot)
  • Morceaux d'agneau cuits dans un style typiquement népalais à la façon du chef.
  • Pieces of lamb cooked in a typical Nepalese way in the style of the chef.

18.85

KHUKURA KO SEKUWA (Medium Hot)
  • Morceaux de poulet cuits dans un style typiquement népalais à la façon du chef.
  • Pieces of chicken cooked in a typical Nepalese way in the style of the chef.

17.50

CHICKEN NOODELS

16.85

VEGETABLES NOODELS

15.35

PRAWNS NOODELS

17.35

BEEF CURRY
  • Morceaux de boeuf cuits dans une sauce légère au curry à la tomate fraîche le gingembre et l'ail.
  • Pieces of beef cooked in a curry sauce with fresh tomato ginger & garlic.

18.50

BEEF VINDALOO (Medium Hot)
  • Morceaux de boeuf cuits dans une sauce vindaloo chaude et aigre avec menthe et pomme de terre fraîches.
  • Pieces of beef cooked in a hot and sour vindaloo sauce with mint and fresh potato.

18.50

BEEF SAAG
  • Morceaux de boeuf cuits dans une sauce au curry avec des Épinards hachés tomate fraîche gingembre l'ail et l'oignon.
  • Pieces of beef cooked in a curry sauce with spinach chopped fresh tomato ginger garlic and onion.

18.60

BEEF BHUNA (Medium Hot)
  • Morceaux de boeuf cuits avec des tomates fraiches cube de poivrons et oignons avec une sauce épicé.
  • Pieces of beef cooked with fresh tomato cube of capsicum and onions in a spicy sauce.

18.60

BEEF COCO
  • Morceaux de boeuf cuits dans une sauce au lait de coco.
  • Pieces of beef cooked in a coconut milk sauce.

18.95

BEEF KORMA
  • Morceaux boeuf cuits dans une sauce korma doux aux noix de cajou et fruits secs.
  • Pieces of beef cooked in a sweet korma sauce with cashew nuts and dried fruits.

18.75

BEEF MANGO
  • Morceaux de boeuf cuits dans une sauce à la mangue à saveur indienne.
  • Pieces of beef cooked in a mango sauce with Indian flavour.

18.50

AAGAMAN SPECIAL BIRYANI
  • Riz Basmati cuit avec agneau crevettes poulet et légumes frais avec du yaourt et du sauce biryani.
  • Basmati rice with lamb shrimp chicken and fresh vegetables with yoghurt and biryani sauce.

18.50

CHICKEN BIRYANI
  • Morceaux de poulet préparés dans une sauce biryani combinée avec du riz aromatisé basmati Pilao.
  • Chicken pieces prepared in a biryani sauce combined with aromatic basmati pilao rice.

17.50

LAMB BIRYANI
  • Morceaux d'agneau préparés dans une sauce biryani combinée avec du riz aromatisé basmati Pilao.
  • Pieces of lamb prepared in a biryani sauce combined with aromatic basmati pilao rice.

18.50

PRAWN BIRYANI
  • Crevettes grillés préparés dans une sauce biryani combinée avec du riz aromatisé basmati Pilao.
  • Grilled shrimps prepared in a biryani sauce combined with aromatic basmati pilao rice.

19.15

VEGETABLE BIRYANI
  • Légumes préparés dans une sauce biryani combinée avec du riz aromatisé basmati Pilao.
  • Fresh vegetables prepared in a biryani sauce combined with aromatic basmati pilao rice.

16.35

CHICKEN CURRY
  • Morceaux de poulet cuits dans une sauce légère au curry à la tomate fraîche le gingembre et l'ail.
  • Chicken pieces cooked in a mildly curry sauce with fresh tomato ginger & garlic.

17.50

CHICKEN TIKKA MASALA (Medium Hot)
  • Morceaux de poulet grillés préparés dans une sauce masala exotique ajoutant à la tomate fraîche l'oignon et le poivron.
  • Grilled chicken pieces prepared in an exotic masala sauce adding to the fresh tomato onion and pepper.

17.85

CHICKEN MAKHANI (butter Chicken)
  • Tranches de poulet grillé cuits dans une sauce de tomate et beurre crémeuse et doux.
  • Slices of grilled chicken cooked in butter and tomato sauce slightly creamy.

17.10

CHICKEN KADHAI
  • Morceaux de poulet cuits dans une sauce exotique avec des poivrons oignons tomates et Épinards frais.
  • Pieces of chicken cooked in exotic sauce with peppers onions tomatoes and fresh spinach.

17.95

CHICKEN MANGO
  • Des morceaux de poulet cuits dans une sauce à la mangue à saveur indienne.
  • Pieces of chicken cooked in a mango sauce with Indian flavour.

17.15

CHICKEN JALFREZI (Medium Hot)
  • Désossée de poulet sautés aux poivrons oignons et tomates.
  • Boneless chicken sautéed with capsicum onions and tomatoes.

17.65

CHICKEN SAAG
  • Désossée de poulet cuit dans une sauce au curry avec de l'épinard haché tomate fraîche gingembre l'ail et l'oignon.
  • Boneless chicken cooked in a curry sauce with minced spinach fresh tomato ginger garlic and onion.

17.95

CHICKEN VINDALOO (Medium Hot)
  • Morceaux de poulet cuit dans une sauce vindaloo chaude et aigre avec menthe et pomme de terre fraîches.
  • Chicken pieces cooked in a hot and sour vindaloo sauce with mint and fresh potato.

17.35

CHICKEN BHUNA (Medium Hot)
  • Morceaux de poulet cuit avec des tomates fraiches cube de poivrons et oignons avec une sauce épicé.
  • Boneless chicken cooked with fresh tomato cube of capsicum and onions in a spicy sauce.

17.65

CHICKEN DAHIWALA
  • Des morceaux de poulet cuit dans une sauce au yaourt.
  • Pieces of chicken cooked in a yoghurt sauce.

17.95

CHICKEN COCO
  • Des morceaux de poulet cuits dans une sauce au lait de coco.
  • Chicken pieces cooked in a coconut milk sauce.

17.50

CHICKEN KORMA
  • Morceaux de poulet cuits dans une sauce korma doux aux noix de cajou et fruits secs.
  • Chicken pieces cooked in a sweet korma sauce with cashew nuts and dried fruits.

17.95

CHICKEN CHANNA (Medium Hot)
  • Morceaux de poulet et pois chiches cassés cuits dans une sauce épaisse au gingembre ail &Tomate fraîche.
  • Chicken pieces and broken chickpeas cooked in thick sauce with ginger garlic and fresh tomato.

17.50

CHICKEN TIMURI (Medium Hot)
  • Des morceaux de poulet cuits dans une épice Himalayan népalaise spéciale Timuri .
  • Pieces of chicken cooked in a special Nepalese Himalyan spice Timuri.

17.65

CHICKEN SABJI
  • Morceaux de poulet cuits avec du brocoli pousses de bambou champignons et haricots verts dans une sauce crémeuse et légèrement Épicé.
  • Pieces of chicken cooked with broccoli bamboo shoots mushrooms and green beans in creamy and slightly spicy sauce.

17.85

PLAIN LASSI
  • Toast au cumin.
  • Mélangé avec du yaourt.

3.35

SWEET LASSI
  • Mélangé avec du yaourt nature / yaourt.
  • Mélanger la poudre de cardamome.

4.10

SALTED LASSI
  • Fabriqué en mélangeant du yaourt, des épices, des herbes et des noix.
  • Délicieux.

3.45

MANGO LASSI
  • Fait avec de la mangue mûre.
  • Lait mélangé à la mangue.

4.75

COLA
  • Boissons froides.

2.80

FANTA
  • Boissons froides.

2.80

7 UP
  • Boissons froides.

2.80

KING COBRA 75CL
  • Boissons froides.

10.90

COBRA 0.33ML

3.95

COBRA 66ML

7.20

KING COBRA 75ML

10.90

KINGFISHER 33ML

3.95

Grover Indian Vin

17.95

LAMB CURRY
  • Morceaux d'agneau cuits dans une sauce au curry à la tomate fraîche le gingembre et l'ail.
  • Pieces of lamb cooked in a curry sauce with fresh tomato ginger & garlic.

18.10

LAMB SAAG
  • Morceaux d'agneau cuits dans une sauce au curry avec des Épinards hachés tomate fraîche gingembre l'ail et l'oignon.
  • Pieces of lamb cooked in a curry sauce with spinach chopped fresh tomato ginger garlic and onion.

18.50

LAMB TIKKA MASALA (Medium Hot)
  • Morceaux d'agneau grillés préparés dans une sauce masala exotique ajoutant à la tomate fraîche l'oignon et le poivron.
  • Grilled lamb pieces prepared in an exotic masala sauce adding to the fresh tomato onion and pepper.

18.75

LAMB KADHA
  • Morceaux d'agneau cuits dans une sauce exotique avec des poivrons oignons tomates et épinard frais.
  • Pieces of lamb cooked in exotic sauce with peppers onions tomatoes and fresh spinach.

18.25

LAMB SABJI
  • Morceaux d'agneau cuits avec du brocoli pousses de bambou champignons et haricots verts dans une sauce crémeuse et légèrement épicé.
  • Pieces of lamb cooked with broccoli bamboo shoots mushrooms and green beans in creamy and slightly spicy sauce.

18.30

LAMB COCO
  • Des morceaux d'agneau cuits dans une sauce au lait de coco.
  • Pieces of lamb cooked in a coconut milk sauce.

18.65

LAMB KORMA
  • Morceaux d'agneau cuits dans une sauce korma doux aux noix de cajou et fruits secs.
  • Pieces of lamb cooked in a sweet korma sauce with cashew nuts and dried fruits.

18.65

LAMB VINDALOO (Medium Hot)
  • Morceaux d'agneau cuit dans une sauce vindaloo chaude et aigre avec menthe et pomme de terre fraîches.
  • Pieces of lamb cooked in a hot and sour vindaloo sauce with mint and fresh potato.

18.50

LAMB BHUNA (Medium Hot)??
  • Morceaux d'agneau cuit avec des tomates fraiches cube de poivrons et oignons avec une sauce épicé.
  • Pieces of lamb cooked with fresh tomato cube of capsicum and onions in a spicy sauce.

18.55

LAMB GULKHAR (Medium Hot)
  • Morceaux d'agneau cuit à la sauce aux épices indiennes avec oignons poivrons et champignons.
  • Pieces of lamb cooked with spicy indian sauce onions capsicum and mushroom.

18.50

LAMB MANGO
  • Des morceaux d'agneau cuits dans une sauce à la mangue à saveur indienne.
  • Pieces of lamb cooked in a mango sauce with Indian flavour.

18.50

PLAIN NAAN
  • Pain nature à la farine de blé fraîchement cuit au four d'argile.
  • Natural wheat flour bread freshly baked in the clay oven.

3.50

BUTTER NAAN
  •  Pain à la farine de blé au beurre fraîchement cuit au four d'argile.
  • Wheat Flour Bread With Butter freshly baked in the clay oven

4.15

GARLIC NAAN
  • Pain à la farine de blé à l'ail fraîchement cuit au four d'argile.
  • Wheat Flour Bread With garlic freshly baked in the clay oven

4.20

MENT AND GARLIC NAAN
  • Pain à la farine de blé au menthe et à l'ail fraichement cuit au four d'argile.
  • Wheat flour Bread with dried mint and garlic freshly baked in the clay oven.

4.25

CHEESE KULCHHA
  • Pain à la farine de blé farci au fromage fait Maison fraȋchement cuit au four tandoori.
  • Wheat flour Bread stuffed with homemade cheese freshly baked in the clay oven.

5.15

PESHWARI NAAN
  • Pain farcie aux raisins cerises noix de coco amandes et noix de cajou cuit au four tandoori.
  • Bread stuffed with raisins cherry coconuts almonds and cashew nuts baked in the clay oven.

5.65

Vegetable Kulcha
  • Pain à la farine de blé avec des lègumes cuit au four d'argile.
  • Wheat flour Bread with vegetables cooked and in the clay oven.

5.55

CHILLI NAAN
  • Pain à la farine de blé avec des piments cuit au four d'argile.
  • Wheat flour Bread with chilli cooked in the clay oven.

5.65

TANDOORI ROTI
  • Pain complet nature cuit au four d'argile.
  • Plain bread baked in the clay oven.

2.95

PARATHA
  • Pain complet au beurre cuit au four d'argile.
  • Plain bread with butter baked in the clay oven.

4.25

KEEMA NAAN
  • Pain à la farine de blé fourré à l'agneau haché cuit au four d'argile.
  • Wheat flour Bread stuffed with minced lamb cooked in the clay oven.

5.30

CHICKEN TIKKA
  • Morceaux de poulet mariné aux épices tandoori yaourt gingembre frais et l'ail puis grillés dans le four d'argile.
  • Chicken pieces marinated with tandoori spices yogurt fresh ginger and garlic then grilled in the clay oven.

17.65

CHICKEN TANDOORI
  • Cuisses De Poulet marinés aux épices tandoori yaourt gingembre frais et l'ail puis grillés au four d'argile.
  • Chicken leg marinated with tandoori spices yogurt fresh ginger and garlic then grilled in the clay oven.

17.20

CHICKEN BADAMI KEBAB
  • Morceaux de poulet marinés aux épices avec de noix de cajou gingembre frais et l'ail puis grillés au four d'argile.
  • Chicken pieces marinated in spices with cashew nuts fresh ginger and garlic then grilled in the clay oven.

18.10

CHICKEN PISTA
  • Morceaux de poulet marinés dans avec du yaourt menthe fraîche pistas et épices puis grillées au four d'argile .
  • Chicken pieces marinated in yogurt fresh mint pistachio and spices then grilled in a clay oven.

18.10

JHINGA TIKKA
  • Crevettes marinés aux épices tandoori yaourt gingembre frais et l'ail puis grillés dans le four d'argile.
  • Marinated shrimp with tandoori spices yogurt fresh ginger and garlic then grilled in the clay oven.

19.50

LAMB TIKKA
  • Morceaux d'agneau marinés aux épices tandoori yaourt gingembre frais et l'ail puis grillés dans le four d'argile.
  • Pieces of lamb marinated with tandoori spices yogurt fresh ginger and garlic then grilled in the clay oven

19.90

LAMB CHOPS
  • Côtelettes d'agneau marinées aux épices tandoori yaourt gingembre frais et l'ail puis grillés dans le four d'argile.
  • Marinated lamb chops with tandoori spices yogurt fresh ginger and garlic then grilled in the clay oven.

22.50

TANDOORI KING PRAWNS (GARLIC FLAVOURED) (MEDIUM HOT)
  • Gambas marinées au gingembre ail et dans une sauce tomate puis grillées au four d'argile.
  • King Prawns marinated in ginger garlic and in a tomato sauce then grilled in the oven of clay.

23.45

MIXED GRILL
  • Sélection de différents saveurs de crevettes d'agneau et de poulet.
  • Selection of various flavours of chicken lamb and prawns.

24.95

FISH CURRY
  • Morceaux de lotte cuite dans une sauce aux oignons tomates avec gingembre et l'ail.
  • Monk fish pieces cooked in sauce with onions tomatoes with ginger and garlic.

18.25

FISH TIKKA MASALA (Medium Hot)
  • Morceaux de lotte grillés préparés dans une sauce masala exotique ajoutant à la tomate fraîche l'oignon et le poivron.
  • Grilled monkfish prepared in an exotic masala sauce adding to the fresh tomato onion and pepper.

18.65

PRAWN CURRY
  • Scampis cuits dans une sauce légère au curry à la tomate fraîche le gingembre et l'ail.
  • Prawns cooked in a curry sauce with fresh tomato ginger & garlic.

18.85

PRAWN COCO
  • Scampis cuits dans une sauce au lait de coco.
  • Prawns cooked in a coconut milk sauce.

18.95

PRAWN KORMA
  • Scampis cuits dans une sauce korma doux aux noix de cajou et fruits secs.
  • Prawns cooked in a sweet korma sauce with cashew nuts and dried fruits.

18.55

PRAWN TIKKA MASALA (Medium Hot)
  • Crevettes grillés préparés dans une sauce masala exotique ajoutant à la tomate fraîche l'oignon et le poivron.
  • Grilled shrimps prepared in an exotic masala sauce adding to the fresh tomato onion and pepper.

18.65

PRAWN VINDALOO (Medium Hot)
  • revettes cuit dans une sauce vindaloo chaude et aigre avec menthe et pomme de terre fraîches.
  • Shrimps cooked in a hot and sour vindaloo sauce with mint and fresh potato.

18.90

GULAB JAMUN
  • Version indienne de beignets chauds flotté dans un sirop sucré chaud.
  • Indian version of warm donuts floated in warm sweet syrup.

6.85

MANGO KULFI
  • Crème glacée indienne à la base de lait parfumé à la mangue.
  • An aromatic boiled milk cream mixed with Indian tropical mango pulp.

6.95

PISTA KULFI
  • Crème glacée indienne à base de lait parfumé à la pistache.
  • An aromatic boiled milk cream mixed with crushed pistachio.

6.95

MIXED ICE CREAM
  • Boule de Vanille fraise chocolat et moka.
  • Vanilla strawberry cafe and chocolate ice cream.

6.35

LADDU
  • Boules de farine de pois chiches mélangé avec du sucre.
  • Balls of chickpeas flour mixed with sugar.

6.45

SORBET UNE BOULE
  • Sorbet de citron framboise passion mangue.
  • Lemon raspberry passion mango sorbet

2.80

COLONNEL
  • 3 boules de sorbet citron avec du vodka.
  • 3 scoops of lemon sorbet with vodka.

6.65

COCO GIVREE

6.80

ORANGE GIVREE

6.80

CITRON GIVREE

6.80

CHICKEN MOMO
  • Poulet farci tranché avec des oignons de la coriandre des épices puis cuit à la vapeur.
  • Stuffed chicken sliced with onions coriander spices then steamed.

8.50

VEGETABLE MOMO
  • Légumes farcis hachés avec des oignons de la coriandre des épices puis cuits à la vapeur.
  • Stuffed vegetable chopped with onions coriander spices then steamed.

7.85

VEGETABLE SAMOSA
  • Triangles de pâte farcies aux pommes de terre petit pois carottes herbes puis frits.
  • Dough triangles stuffed with potatoes peas carrots herbs then fried.

5.35

KEEMA SAMOSA
  • Triangles de pâte farcies avec de l'agneau haché des herbes puis frits.
  • Dough triangles stuffed with minced lamb herbs then fried.

6.20

ONION BHAJEE
  • Beignets d'oignons frits à la farine de lentilles.
  • Onions ring fried with gram flour.

5.85

MIX VEGETABLE POKARAS
  • Ensemble de légumes frits avec de la farine de lentilles.
  • Set of vegetables fried with gram flour.

6.85

JHINGA POKARA
  • Crevette enrobée de farine de pois chiches et frits.
  • Prawn coated in gram flour and deep fried.

7.65

MIRCHI PARA
  • Piments verts fourrés aux pommes de terre et frits.
  • Green chilli stuffed with potatoes and fried.

6.80

PANNER PAKORA
  • Fromage maison enrobés de farine de pois chiches et frits.
  • Cheese coated in gram flour and deep fried.

6.80

KEEMA KEBAB (LAMB)
  • Saucisses d'agneau haché préparé aux herbes et grillé au four tandoori.
  • Minced lamb sausages prepared with herbs and grilled in tandoori oven.

7.50

SALADE VERT
  • Mélange de légumes et salades.
  • Mix of vegetables and salad.

6.50

CHICKEN TIKKA SALADE
  • Poulet grillé mélangé dans une salade verte fraîche.
  • Grilled chicken mixed with fresh green salad.

7.35

DAHI RAITA (Yoghurt Sauce)
  • Yaourt mélangé avec du concombre et de la tomate.
  • Yoghurt blended with cucumber and tomato.

5.25

PAPADOM
  • Craquelins croquants aux lentilles.
  • Crispy lentil crackers.

1.15

CHICKEN WING’S
  • Ailes de poulet marinés aux les épices et frits à la farine de lentille.
  • Chicken wings marinated with spices and fried with lentil flour.

6.85

FISH PAKORAS

6.95

CHICKEN PAKORAS
  • Emincé de poulet frit au farine de lentilles.
  • Sliced chicken fried with lentil flour.

6.95

MIX STARTER
  • Assortiment d'entrée de poulet de crevettes de légumes pakoras pour 2pers.
  • Mixed appetizer of chicken shrimp vegetables pakoras for 2pers.

15.50

CHICKEN SOUP

6.35

DAAL SOUP

5.95

VEGETABLE SOUP

5.95

PRAWN SOUP

6.95

CHILLI MO MO
  • Poulet momo frits cuits avec onions, paprika et piments.
  • Deep fried chicken mo:mo prepared with fresh onions, capsicum and chilli. Chicken Babycorn

17.60

CHICKEN BABYCORN
  • Filet de Poulet frit et cuit avec du maîs dans une sauce à l’ail..
  • Deep fried Boneless Chicken prepared with babycorn in a Garlic sauce.

17.60

CHICKEN GARLIC SAUCE
  • Filet de Poulet frit et cuit avec de l’ail et des piments.
  • Deep fried Chicken prepared with Garlic & hot Chilli.

17.30

VEGETABLE KOFTA
  • Morceaux de legumes cuits avec du fromage indien, pommes de terre, noix de coco et raisins secs.
  • Chopped mixed vegetables prepared with paneer , potato , coconut & dried grapes.

17.30

MALAI KOFTA
  • Pommes de terre cuits avec du fromage indien, fruits secs, noix de cajou et une sauce crémeuse.
  • Potatoes prepared with paneer ,dry fruits,cashew nuts and creamy sauce.

17.80

BHINDI MASALA
  • Dès de gombo cuits avec onions, ail, tomates et épices indiennes.
  • Diced Bhindi prepared with onion , Garlic , tomatos & Indian spices .

16.95

CHICKEN SESAME SEED
  • Filet de Poulet cuits avec graines de sésame sèches, ail, gingembre et onions.
  • Boneless chicken prepared with dry sesame seed , Garlic , Ginger , onion.

17.85

AUBERGINE VEGETABLE CHILLI
  • Mélange de légumes et aubergines frits cuits avec piments verts et sauce à l’ail.
  • Mixed vegetable & fried Aubergine prepared with green Chilli & Garlic Sauce.

16.60

PANEER TIKKA?
  •  Morceaux de fromage indien marinés au diverses épices, yaourt, gingembre frais et ail, puis grillés au four d’argile.
  • Paneer pieces marinated with tandoorispices , yoghurt , fresh ginger& Garlic , then grilled in the clay oven .

17.70

RAJMA MASALA
  • Haricots rouges cuits dans une sauce épicée.
  • Kidney Beans cooked in a spice sauce .

15.15

CHICKEN MANCHURIAN
Ginger, garlic, onions, green chilies, and fresh coriander are used to prepare flavorful boneless chicken.

17.90

CHICKEN BABYCOrn
  •  Filet de Poulet frit et cuit avec du maîs dans une sauce à l’ail..
  •  Deep fried Boneless Chicken prepared with babycorn in a Garlic sauce.

17.60

CHICKEN GARLIC SAUCE
  •  Filet de Poulet frit et cuit avec de l’ail et des piments.
  •  Deep fried Chicken prepared with Garlic & hot Chilli .

17.30

VEGETABLE KOFTA???
  •  Morceaux de legumes cuits avec du fromage indien, pommes de terre, noix de coco et raisins secs.
  •  Chopped mixed vegetables prepared with paneer , potato , coconut & dried grapes.

17.30

VEGETABLE MANCHURIAN
  •  Morceaux de légumes cuits avec gingembre, ail, onions, piments verts et coriandre frais.
  •  Chopped vegetables prepared with Ginger , Garlic , Onion ,GreenChilli & fresh coriander.

16.60

CHILLI MO MO
  •  Poulet momo frits cuits avec onions, paprika et piments.
  •  Deep fried chicken mo:mo prepared with fresh onions, capsicum and chilli. Chicken Babycorn

17.60

VEGETABLES CURRY
  • Ensemble de légumes sautés À L'oignon La Tomate Et Le Poivron.
  • Mix Vegetables Sautéed with Onion Tomato And Capsicum.

15.50

ALOO GOBI MASALA
  • Pommes De Terre Et Choux-Fleurs Cuits Dans Une Sauce Masala.
  • Potatoes and Cauliflower Cooked In a Masala Sauce.

16.55

DAAL TADKA (Medium Hot)
  • Lentilles jaunes cuits dans une sauce tomate fraîche avec l'oignon l'ail et le gingembre.
  • Yellow lentils cooked in a tomato sauce with onion garlic and ginger.

15.35

DAL MAKHANI
  • Mélange des lentilles cuites dans une sauce épaisse et crémeuse.
  • Mix lentils cooked in a thick and creamy sauce.

16.95

ALOO SAAG
  • Pommes de terre et épinards hachés cuits Dans une sauce épicée.
  • Potatoes and fresh spinach cooked in an exotic sauce.

15.85

PANEER SAAG
  • Des morceaux de fromage cottage cuits dans une délicieuse sauce aux épinards et à la tomate fraîche
  • Dices of cottage cheese cooked in a delicious spinach sauce and fresh tomato.

17.65

PANEER COCO
  • Des morceaux de fromage cottage cuits dans une sauce au lait de coco.
  • Pieces of cottage cheese cooked in a coconut milk sauce.

17.60

CHANA MASALA (Medium Hot)
  • Pois chiches cuits avec oignons épices et piments verts.
  • Chickpeas cooked with onions spices and green chilli.

16.85

BAIGON BHURTA
  • Aubergines grillées cuites avec des épices et des oignons.
  • Grilled aubergin cooked with spices and onions

16.95

MUTTER PANEER
  • Fromage frit et petits pois cuits dans une sauce spéciale indienne.
  • Fried cheese and peas cooked in a special indian sauce.

17.25

MUSHROOM KADHAI
  • Champignons cuisinés dans une sauce aux épices indiennes avec poivrons oignons et épinard.
  • Mushrooms cooked in an spicy indian sauce with onion capsicum and spinach.

17.35

MIX VEGETABLE VINDALOO (Medium Hot)
  • Mélange de légumes cuit dans une sauce piquante avec pommes de terre citron et sauce vindaloo.
  • Mix vegetables cooked in a spicy sauce with potatoes lemon and vindaloo sauce.

16.85

PANEER KADHAI??
  • Cube de fromages cottage cuit dans une sauce indienne aux épices avec oignons poivrons et épinards.
  • Cube of cottage cheese cooked in an spicy Indian sauce with onions capsicum and spinach.

16.95

PANEER MAKHANI
  • Cubes de fromage cottage cuit au beurre et sauce tomate légèrement crémeux.
  • Cubes of cottage cheese cooked in butter and tomato sauce slightly creamy.

17.25

Order Details

Your cart is empty.

Your Order

Total: 0.00
Total: 0.00